REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

9. Poveglia-sziget

A velencei sziget volt a fekete pestis járvány alatt az utolsó menedék. Mintegy 160 ezer beteg volt ott és 50% -ukat el is égették ott a haláluk után.

Az 1920-as években az olasz kormány megnyitotta a kórházat a szellemi betegek részére. A betegek arra panaszkodtak, hogy fejfájásuk van, és a sziget tele volt olyan lelkekkel, akik rettenetes fájdalomban haltak meg. Sőt, mint kiderült az orvos szörnyű kísérleteket végzett a betegekkel. Mindemellett rejtély marad, miért követett el öngyilkosságot, amikor a sziget harangtornyáról kiugrott. Ezt követően a kórházat bezárták. Napjainkban a sziget üres, de megtekinthető. 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL