REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

12. Kígyósziget

Ezen a vonzó szigeten, Brazília közelében, olyan sok kígyó van, hogy semmi más nem férne meg mellettük, maximum a ritka madarak. A szigeten található kígyófajok hivatalosan a legmérgezőbbek a világon. Nagyon ritkán lépnek a szigetre, köztük csak a Nat Geo tanulmányozás és filmezés céljából.

Azonban sokan vannak, akik mostanában a sziget áldozatává váltak. Egy halász, aki nem tudott a veszélyről partra szállt. Amikor felfedezték, vérben feküdt, és kígyó harapások borították. Volt egy család is, aki úgy döntött, hogy a szigetre költözik, de nem ismerték a hely veszélyét. A pletykák szerint kirohantak a házból, amikor a kígyók betörtek a házba. Ezt követően a jelentések szerint a szigeten találtak őket darabokban.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL