REJTÉLY-MISZTIKA

10 különös ősi jóslási technika, amiről talán még életedben nem hallottál!

Tarot, inga meg kristálygömb. Voltak ennél sokkal színesebb, egzotikusabb, gusztustalan, de állítólag igen hatásos jóslási technikák, amiket lehet, hogy pont ezekért a tulajdonságaikért alkalmazzák ma már kevéssé vagy egyáltalán. Az ókori kultúrákban népszerűek és kelendőek voltak ezek a jövendölések, amelyek nélkül néha emberek nem is mertek cselekedni. Mi volt hajdan ez a 10 szokatlan, de hatékony jóslási technika?

Margaritomancia – Gyöngyjóslás

Ehhez a jóslás szükség van egy pohár margaritára!

Viccelek. A margaritomancia egy ősi jóslási módszer, amire egy gyöngyre van szükség, amit melegíteni kell, és annak hatására elugrik vagy összetörik. A régiek a gyöngyöt különösen mágikusnak találták, hiszen ez az egyetlen egy drágakő, ami élőlény által keletkezik. De mivel ez már akkor is egy igen drága jóslás volt, csak különleges esetekben éltek a használatával.
Például amikor megakarták ismerni egy bűnös ember kilétét. Egy vasedényben melegíteni kezdték a gyöngyöt, miközben a jós hangosan olvasta a gyanúsítottak nevét. Ha a személy nevénél a gyöngy elindult az illető felé, akkor kézre is került a bűnös! Egy másik verzió szerint, a hevítés alatt álló gyöngy csak akkor kezd el mozogni, ha a bűnös ember a közelébe ér.
Csak nem ezért lett igazgyöngy az igazgyöngy, mert igazat „szól”?

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL