PASISZEMMEL

Milyen az igazán elragadó és elegáns nő a férfiak szemében? - 6 titkot árultak el ezzel kapcsolatban

„Idióta! Nem látsz a szemedtől?” – gyakran hangzik el egy nő szájából ez a mondhat, amikor elhalad mellette egy figyelmetlen autó és lefröcsköli. Még ha a sofőr lassít is, és elnézést kér, a nő valószínűleg tovább dohog magában. Szerintem egy igazán elragadó, józan gondolkodású nő nem tesz ilyesmit Drága Hölgyeim! Hogy mit tesz? Azt is elárulom.

Szóval ott tartottunk, hogy egy igazán elragadó nő biztos, hogy nem viselkedik így. Lehet, hogy vet egy fura pillantást a sofőrre, és magában szitkozódik egy kicsit, de soha, ismétlem, SOHA nem nyilvánul meg ilyen formában. Aztán hazamegy, átöltözik, miután elfogadta a meglepett sofőr őszinte bocsánatkérését, és folytatja a napját. Kicsit eltérve az eredeti tervektől, tudatában van annak, hogy bár másképp alakult néhány dolog, de nem aggódik feleslegesen tovább emiatt.

Az eleganciát nehéz meghatározni. Mégis, a jelenléte összetéveszthetetlen. Benne van mindenben - ahogy egy nő jár, ahogy beszél, amilyen szavakat használ, stb. Látható a mozdulataiban, a könnyed mosolyában - számtalan egyéb részlet tesz egy nőt igazán elragadóvá. Az elegancia rengeteg film, cikk és oktatás témája volt már, de még mindig nem tudták pontosan meghatározni, mit is jelent. Ez ugyanis nem olyan valami, ami definiálható vagy mérhető. Csupán érezni lehet, amikor valakiből sugárzik.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Az igazi nő nem rabja a szabályoknak és a konvencióknak

Az utolsó titok, hogy egy igazi nő mindig ráhangolódik az adott helyzetre. Nincs szüksége arra, hogy szűk kabátban feszengjen egy pikniken, és nem fogja a lábát magas sarkú cipőkbe erőltetni séták alkalmával, vagy decens ruhában főni a nyári napon. Ne higgyetek annak, aki a siker kulcsaként a tökéletességet és a klasszikus stílust jelöli meg, egy laza hullámokban leomló haj sem bűncselekmény, ha jól mutat.

Hallgassatok a megérzéseitekre! Ha vonzónak érzitek magatokat természetesen, akkor igenis lépjetek az utcára lazán leomló fürtökkel. Cseréljétek le a kényelmetlen magas sarkúkat, helyes és kisebb sarkakra, vagy olykor húzzatok fel egy laza gumitalpú cipőt. Tegyetek bármit is, ne gondoljátok azt, hogy csakis a klasszikus fekete-fehér ruha lehet az elegancia fokmérője!

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL