PASISZEMMEL

Milyen az igazán elragadó és elegáns nő a férfiak szemében? - 6 titkot árultak el ezzel kapcsolatban

„Idióta! Nem látsz a szemedtől?” – gyakran hangzik el egy nő szájából ez a mondhat, amikor elhalad mellette egy figyelmetlen autó és lefröcsköli. Még ha a sofőr lassít is, és elnézést kér, a nő valószínűleg tovább dohog magában. Szerintem egy igazán elragadó, józan gondolkodású nő nem tesz ilyesmit Drága Hölgyeim! Hogy mit tesz? Azt is elárulom.

Szóval ott tartottunk, hogy egy igazán elragadó nő biztos, hogy nem viselkedik így. Lehet, hogy vet egy fura pillantást a sofőrre, és magában szitkozódik egy kicsit, de soha, ismétlem, SOHA nem nyilvánul meg ilyen formában. Aztán hazamegy, átöltözik, miután elfogadta a meglepett sofőr őszinte bocsánatkérését, és folytatja a napját. Kicsit eltérve az eredeti tervektől, tudatában van annak, hogy bár másképp alakult néhány dolog, de nem aggódik feleslegesen tovább emiatt.

Az eleganciát nehéz meghatározni. Mégis, a jelenléte összetéveszthetetlen. Benne van mindenben - ahogy egy nő jár, ahogy beszél, amilyen szavakat használ, stb. Látható a mozdulataiban, a könnyed mosolyában - számtalan egyéb részlet tesz egy nőt igazán elragadóvá. Az elegancia rengeteg film, cikk és oktatás témája volt már, de még mindig nem tudták pontosan meghatározni, mit is jelent. Ez ugyanis nem olyan valami, ami definiálható vagy mérhető. Csupán érezni lehet, amikor valakiből sugárzik.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Az igazi nő soha nem veti el a sulykot, nem esik ki a harmóniából

Az elragadó nő nevet a sanyarú helyzetekben is. Nem veszi zokon a világban zajló történéseket túlzottan, és a kellemetlen meglepetéseket nem veszi személyes sértésnek. Hiszen mi lenne nagyobb butaság attól, mint azt gondolni, a sors éppen ellene van!? Minden embernek meg van a maga keresztje, és nem érdemes önsajnálatba fulladni. Csak rajtatok múlik Drága Hölgyeim, hogy kihasználjátok az elétek tárulkozó lehetőségeket, és elengedjétek mindazt, ami nyomaszt, ami már nem szolgálja a fejlődéseteket. Az elegáns nő megtanulja megőrizni a lelki egyensúlyát, bármilyen helyzet is adódik.

Ugyanilyen fontos, hogy az elragadó nő nem pletykálja ki mások szerencsétlenségét, ahogyan nem szenved alacsony önbecsülésben sem. Például sosem tenne olyat, hogy kárörvendően bámulja egykori iskolatársát a közösségi hálón, hogy mennyivel idősebbnek néz ki a fotón! Ismerős helyzet?

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL