PASISZEMMEL

Különös dolgot árultak el a férfiak - Milyen érzés a pénisszel való behatolás?

Lehet, hogy mi, férfiak tudunk állva vizelni, de ilyenkor mindenki látja a nemi szervünket, Drága Hölgyeim, míg a tiétek biztonságban rejtve van. Mindemellett tudjuk, hogy valahol minden nő kíváncsi arra, hogy milyen érzés a férfiaknak, mikor a péniszüket behelyezik a párjuk vaginájába. Jó kedvemben találtatok – elmondom!

Milyen érzés belülről egy férfinek a vagina?

Egy egészséges vagina fala olyan érzésű kell, hogy legyen, mint a szájpadlás kissé puhább és rugalmasabb verziója. Mielőtt neki álltam e cikk megírásának, sokat beszélgettem erről a férfitársaimmal, hogy ne csak egy verziót, véleményt olvassatok. Ők pedig készségesen válaszoltak. Volt, aki költőien fogalmazott, mások tömören, megint mások pedig tudományosak próbáltak lenni. Viszont valamiben mind egyetértünk: csodálatos érzés. Szóval, minden szófecsérlés nélkül, lássuk, milyennek is érezzük mi, férfiak a nők vagináját szex közben!
 

1. Ádám (37 év)

Egy vaginában lenni a világ legjobb masszázsa. Olyan érzés ez, mintha egy testhezálló meleg csőben masszíroznának. Hihetetlen érzés. A péniszt nedves melegség veszi körbe. A teljes hosszal történő behatolás összehasonlíthatatlan bármi mással. Egyszerre érzek erőt, lehetőséget és szabadságot.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL