PASISZEMMEL

8 dolog, amivel a nők tévesen biztatják maguknak - A teljes igazság Pasiszemmel

Sokszor közlünk olyanokat, hogy „Túl elfoglalt vagyok,” „Nem rég szakítottam” „Most a karrieremre kell koncentrálnom”, és még sorolhatnám. Valóban könnyebb ezeket mondanunk, és így lelépni, mintsem bevallani, nem az adott hölgy a megfelelő a számunkra. Ti, Drága Hölgyeim azonban gyakran kerestek magyarázatot olyasmire is, ami egyértelmű, és ezzel komoly sebeket ejtetek a szíveteken.

{KEPGALERIA}

3. Biztosan fél az újabb csalódástól, vagy fáradt

Ha egy férfi szeret egy nőt, arra vágyik, hogy megérintse. Mindig! Ám vannak olyanok is – ez a szomorú igazság –, akik egyszerűen nem vonzódnak egy adott nőtípushoz. Ilyenkor persze próbáljátok megmagyarázni magatoknak, hogy miért nem akar együtt lenni veletek, legalább az ágyban, és arra gondoltok, hogy „biztosan fél az újabb csalódástól”. Micsoda? Félti az érzéseit. Dehogy! Szimplán csak barátként tekint rátok, ha ugyanis szerelmes lenne, nem tudná megállni, hogy ne érintsen meg.
„Biztosan fáradt, és kikapcsolódásra van szüksége” – ugyan, Drága Hölgyeim. Ha egy nő nem enged a férfiaknak, az egyfajta szexuális hatalom (legalábbis szerintetek). Ám, ha egy férfi csupán filmet néz és popcornt eszik veletek, akkor nem igazán érdeklődik. Ha mindig van valami „elfogadható” magyarázat, akkor bizony ideje feltenni magatoknak a kérdést: biztosan ilyen kapcsolatra vágytok? Hiszen a szex az egyik legnagyobb örömforrás az életben.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL