PASISZEMMEL

7 titok a férfiakról, melyeknek a nők nincsenek tudatában – Ők maguk fedték fel!

Valljátok be, Drága Hölgyeim, hogy bennetek is él egy kép a tökéletes párkapcsolatról. Ezzel nincs semmi baj, mindenki lehet néha egy kicsit önző. Fontos azonban, hogy ne ragaszkodjunk ehhez az idealizált képhez, hiszen tökéletes nem létezik.

Tudjátok, hogy mit vártok el, hogy nézzen ki a kapcsolat, de talán nem vagytok tisztában azzal, hogy mi, férfiak milyen erőfeszítéseket teszünk azért, hogy megtaláljuk a szerelmet. Fontos tehát, hogy időt szánjatok a férfiak megértésére, mert a ti képetek is könnyen átalakulhat ezáltal.

Ne gondolkodj „a Férfiról”

Sok nő hajlamos sztereotipizálni a férfinemet. Ez valószínűleg egy korábbi rossz tapasztalathoz, megcsaláshoz vagy szakításhoz vezethető vissza. Az ő szemükben minden férfi ugyanolyan, ez azonban közel sem igaz. Íme, néhány titok, amire magatoktól valószínűleg soha nem jönnétek rá:
 

1. Nekünk is számolni kell a visszautasítás lehetőségével

Sok nő hajlamos arra, hogy játssza az áldozatot, ha elutasítással találkozik. Ez így van jól, természetes dolog ilyenkor szomorúnak lenni. Viszont butaság azt gondolnunk, hogy mi nem szenvedünk attól, hogy elutasítanak minket, hiszen a nők mindig elvárják, hogy mi kezdeményezzünk.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL