PASISZEMMEL

7 férfigesztus, ami elárulja, mit érez valójában a pasi egy nő iránt - Ők maguk vallottak színt

A mai világban szinte mindenki képes manipulálni a gesztusait, és szinte minden ember maszkot visel, hogy ne kelljen felfednie a valódi érzelmeit. Ez a cikk azonban segít abban, hogy megfejthessétek a pasi érzéseit, Drága Hölgyeim, és tisztában lehessetek a szándékaival. Az érintés a kommunikáció és az érzelmek kifejezésének egyik formája, amelyet érdemes tüzetesebben is megvizsgálni.

A szerelem egyszerre csodálatos és egyszerre gyötrelmes érzés, de mindenképpen túláradó érzelem. Amikor egy nő szerelmes, hajlamos szinte minden emberrel megosztani az érzéseit, ám mi, férfiak nem igazán fejezzük ki szavakkal ugyanezt, ellenben a tetteink árulkodóak lehetnek. Most megmutatom, hogyan értelmezhetitek férfitársaim gesztusait, amiből egyértelműen kiderül, mit érez irántatok a kedves. 

 

Hívások vagy üzenetek

Minden férfitársam eltérően fejezi ki magát, ám a technológia fejlődésével mindez sokkal könnyebbé vált számunkra, ugyanis elég sokszor egy hívás vagy üzenet. Sokkal könnyebben merik így megtenni még a félénkebb férfitársaim is az első lépést, akik egyébként félnek az elutasítástól. Ha folyton üzenetekkel bombázunk benneteket és állandóan hívogatunk, ha épp nem vagyunk együtt, akkor mindez azt bizonyítja, hogy nem vagytok közömbösek a számunkra.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL