Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

7 dolog, amit a férfiak szívből irigyelnek a nőktől - Ettől aztán eldobod az agyadat!

Szerző:
Szabó Anna
Nem is gondoltad volna, mi? Mikor állandóan csak lehurrognak, lenéznek, és azt mondják, hogy „én biztos nem lennék nő”. De azért csak akad egy-két olyan dolog, ami piszkálja a csőrüket és aminek okán megeszi őket a sárga irigység. Eláruljuk, mi az a 7 dolog, amiért a pasik gyilkos irigységgel tekintenek ránk!

.

 

 

 

 

6. A „könnyű” életet

Mert mit mondanak sokszor a pasik? Neked könnyű dolgod van, mert nem neked kell eltartani a családot, szülsz három gyereket és azokat kell nevelned, én meg robotolok egész nap.
Hiába, nem jut el a kis agyukig, hogy nekünk annak a három gyereknek a kihordása milyen testi és lelki erőt követel meg, majd utána a felnevelésük, mert főállású anyának lenni is munka. De lássuk, valójában mire gondolnak a kis irigyek:
Az bántja a lelküket, hogy gyakran a férfinak kell udvarolni, meghívnia a nőt randizni, ajándékokkal lepni meg, fizetni a mozit, az éttermet, megszerelni mindent, ami elromlik, hősiesen védelmezni szeretteit, mindig erősnek mutatkozni, aztán előteremteni az otthonra valót, biztosítani az anyagi jólétet és a családnak a kenyérre való. Valahol ez egy becsületes dolog, ha egy férfi úgy érzi ez a kötelessége, a dolga. Azt jelenti él még benne az ősember, aki elment és levadászta a vacsira valót. Értjük, hogy néha ők is szeretnék gyengék, védtelenek és törékenyek lenni és levetni magukról a lovagiasságot és a felelősségeket. Ám ettől még a nőket sem kellene lebecsülni, – főleg napjainkban – mikor sokszor gyereknevelés mellett is dolgoznak és mert a gyereknevelés sem abból áll, hogy a gyerek ül a tévé előtt anyuci meg alszik.

pasiszemmel pasik párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL