PASISZEMMEL

5 végzetes baklövés, ami elronthatja egy pasiban az első benyomást

Mindössze 7 másodperc is elég ahhoz, hogy megítéljünk a másik embert. Ám ennyire rövid idő arra is elegendő, hogy valaki olyasmit mondjon vagy tegyen, ami negatív benyomást kelthet bennünk. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kritikus időszak 7 év. Íme, azok a megbocsáthatatlan hibák, amiket sok hölgy elkövet az első találkozás alkalmával.

.

 

 

3. Túlságosan gyors megnyílás

Előfordul, hogy valaki elsőre szimpatikusnak tűnik, emiatt nyílt és őszinte beszélgetést szeretnétek vele folytatni. Legszívesebben elmesélnétek neki az életetek történetét, és megosztanátok vele a legtitkosabb gondolataitokat és érzéseiteket. Amikor azonban még az ismerkedés kezdeti szakaszában jártok, ez egyáltalán nem túl jó ötlet.
Először is, még nem ismeritek jól a másikat és az életét, nem tudjátok, hogy mit szeret, nem ismeritek az álmait, fogalmatok sincs az elveiről és az értékrendjéről. Ha hirtelen túl sokat adtok magatokból, sokat beszéltek magatokról, úgy, hogy még egymást nem ismeritek túl jól, könnyen kínossá válhat a dolog Emellett, ha olyasmit árultok el, amit jobb lenne titokban tartani, akkor az szintén csak a beszélgetés komolyságát veszélyezteti.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL