PASISZEMMEL

5 üzenet, amit soha ne küldj el az első randi után - Ki vannak tőle a férfiak!

Az első randi általában csodás és izgalmas élmény. Igyekeztek kiválasztani a legelőnyösebb ruhát, a gyomrotok pedig jólesően bizsereg. Így van, Drága Hölgyeim? Ugyanakkor éppen emiatt könnyen megeshet az is, hogy túlizguljátok a dolgot. Pedig, ha minden jól megy, a java még csak ezután jön. 

Régebben volt némi idő, amit érdemes volt kivárni, hiszen volt valamennyi idő, amelynek el kellett telnie az első randi után. Ám a dolgok a digitális korszak beköszöntével megváltoztak. Noha a telefonálás ki van zárva, mert túl személyesnek hatna először, de az üzenetküldés teljesen elfogadható forma, és ezt bizony értékeljük. Az időpont nem annyira lényeges, akár éjszaka is írhattok, ez már eleve többet elmond. Néhány egyszerű alapszabályt kell csupán figyelembe venni, minden más esetben az a fontos, hogy tiszta játszmát folytassatok, Drága Hölgyeim. Most pedig mutatom, mi az, amit soha ne írjatok, ugyanis a legtöbb férfitársam hátán feláll tőle a szőr.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

5. Szexi dolgokat NE

Attól függően, hogy alakult a randevú, van esély arra is, hogy vevők lennénk egy ilyen jellegű üzenetre. Ha szeretitek a vulgárisabb beszélgetést, és éppen szingli időszakotokat élitek, akkor mehet a dolog. Ám, ha valóban komoly kapcsolatot szeretnétek az illetővel, soha ne siessétek el az ilyen jellegű beszélgetéseket.

Valószínűbb, hogy értékes és komoly kapcsolatot kerestek, márpedig, ha ez a helyzet, akkor az a legjobb, ha ezeket a dolgokat nem szöveges üzenetben mondjátok el, hanem élőben közlitek majd. Tartogassátok ezt a témát egy újabb randevúra, amikor a dolgok már egy kicsit komolyabbra fordulnak, amikor személyesen mondhatjátok el mindezt. A mondanivalótok így nem lesz félreérthető.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL