PASISZEMMEL

5 üzenet, amit soha ne küldj el az első randi után - Ki vannak tőle a férfiak!

Az első randi általában csodás és izgalmas élmény. Igyekeztek kiválasztani a legelőnyösebb ruhát, a gyomrotok pedig jólesően bizsereg. Így van, Drága Hölgyeim? Ugyanakkor éppen emiatt könnyen megeshet az is, hogy túlizguljátok a dolgot. Pedig, ha minden jól megy, a java még csak ezután jön. 

Régebben volt némi idő, amit érdemes volt kivárni, hiszen volt valamennyi idő, amelynek el kellett telnie az első randi után. Ám a dolgok a digitális korszak beköszöntével megváltoztak. Noha a telefonálás ki van zárva, mert túl személyesnek hatna először, de az üzenetküldés teljesen elfogadható forma, és ezt bizony értékeljük. Az időpont nem annyira lényeges, akár éjszaka is írhattok, ez már eleve többet elmond. Néhány egyszerű alapszabályt kell csupán figyelembe venni, minden más esetben az a fontos, hogy tiszta játszmát folytassatok, Drága Hölgyeim. Most pedig mutatom, mi az, amit soha ne írjatok, ugyanis a legtöbb férfitársam hátán feláll tőle a szőr.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2. „Nem érdekelsz”

Volt már veletek, hogy randi közben kiderült, hogy nem is annyira érdekel az adott személy, mint ahogy korábban hittétek? Ha ez megtörténik, akkor nem érdemes udvariatlannak ható üzenetekkel bombázni a szerencsétlent. Persze, jó dolog az őszinteség, de nem kell egyből lehurrogni a másikat. Ez csupán egy találkozó volt, semmi több, és ha nem alakult ki vonzalom, akkor úgysem lesz folytatás. Abban viszont semmi rossz nincs, hogy új barátokra találtok, nem igaz? Csupán akkor van szükség rá, hogy határozottabban fellépjetek, ha a másik nem veszi a lapot, és továbbra is nyomul. Na, akkor viszont nyugodtan közöljétek, hogy nem akartok többet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL