PASISZEMMEL

5 teljesen érthető ok, miért vonzódnak a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz

Mindig is megosztó kérdésnek számított a nagy korkülönbség. De mostanáig inkább az volt a tapasztalat, hogy a hölgyek választottak maguknak idősebb partnert. Az utóbbi időben ez megfordult, és egyre többször hallani olyan párokról, ahol a fiatalabb férfi egy negyvenes-ötvenes éveiben járó társat választott magának. Vajon mitől vonzóbb számukra egy idősebb nő?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 25 éve élnek boldog kapcsolatban a 12 év korkülönbség ellenére. Sam Taylor-Wood és Aaron Taylor-Johnson között pedig 23 év van és 8 éve házasok. Egyszerűen működik. De mi lehet a titkuk ezeknek a pároknak? Mit látnak a fiatal pasik a korosabb nőkben?

Érett gondolkodással bírnak

Ez különösen vonzó tulajdonságuk az idősebb nőknek! Sok fiatal férfi panaszkodik arra, hogy a korabeli lányok éretlenek, nem tudják, mit akarnak és a párkapcsolatban is sokszor gyerekesen viselkednek, játszmáznak, színészkednek és érzelmileg labilisak. Nos, egy idősebb nő mellett ezek megtapasztalásától nem kell tartaniuk, mert negyven felett a nők már rendkívül határozottak, céltudatosak. Kimondottan helyén van az önértékelésük és jól tudjuk: nincs is vonzóbb egy magabiztos nőnél! Emellett rendkívül őszinték és nyíltak, eszük ágában sincs taktikázni, de attól sem kell tartani, hogy örökösen féltékenykednek vagy birtoklási vágy kínozná őket.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL