Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak utálnak az ágyban

Szerző:
Szabó Anna
Egy felmérés szerint a férfiak naponta 19- szer gondolnak az együttlétre, míg a nők 10-szer. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem érjük be kevesebbel, vagy nincsenek olyan dolgok, amiket ki nem állhatunk az ágyban. Nem minden férfi ugyanolyan, de sokan biztos egyetértenének a listámmal, amely a kevésbé vágykeltő helyzeteket tartalmazza.

 

Ha hiszitek Drága Hölgyeim, ha nem, néha egy egyszerű gesztussal képesek vagytok lehűteni bennünket. Nézzük hát, mik azok a dolgok, amelyeket valahogy nem tolerálunk az ágyban. 

 


 

Még, még, még

Ezen a téren a férfiak és a nők fényévekre vannak egymástól. Ahogy a nők elérik az orgazmust, készen állnak akár azonnal újrakezdeni (vagy folytatni) az aktust, míg nekünk, a férfiaknak szükségünk van legalább 30 percre a következő bevetés előtt. Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy nincs annál kellemetlenebb számunkra, mint amikor 5 perc elteltével felpattantok, és közlitek velünk, hogy készen álltok a következő numerára. Bármennyire is szeretnénk, nem biztos, hogy összejön.

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL