PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben - Őszinte pasivallomás

Órákat töltötök a fodrásznál Drága Hölgyeim, epiláltok, manikűröztettek… magyarul, mindent megtesztek, hogy elnyerjétek a kiszemelt úriember tetszését. Aztán azt veszitek észre, hogy a fickó udvarolni kezd egy kevésbé mutatós nőnek. Tudjátok, miért lehet ez? Mert nem vettétek számításba, hogy valójában mit keres a férfi egy nőben.

Biztos vagyok benne Drága Hölgyeim, hogy ha végig olvassátok ezt az 5 női tulajdonságot, ami számunkra nagyon fontos, egyrészt elátkozzátok a kidobott pénzt, amit szoláriumra és kozmetikumokra költöttetek, másrészt nagy kő fog leesni a szívetekről, mert végre észreveszitek, hogy mi sem vagyunk kőből, a belső sokkal fontosabb számunkra, mint a külső megjelenés. Íme, az ideális nő 5 tulajdonsága:

 

{KEPGALERIA}

1. A Nő

Az ideális nőnek nőiesnek kell lennie, ám ez alatt nem miniszoknyát, 16 centis tűsarkakat, vagy mély dekoltázst értek. Sokkal inkább azt, hogy legyen kedves, egyszerre legyen nő és gyengéd szerető, egy nő, aki egy egyszerű gesztust is képes viszonozni. És ez a nő akkor is nő, ha csak egy sportszerelésben van, smink nélkül.

Emlékezzetek arra Drága Hölgyeim, hogy minél több hangsúlyt fektettek a külsőtökre, annál bizonytalanabbá válunk mi, férfiak. Egy kihívó ruha, vagy a túl sok smink könnyen tehet provokatívvá benneteket, mi pedig nemes egyszerűséggel magunk elé emelünk egy pajzsot. Legyetek önmagatok, hiszen tudjátok jól, mi nagyon szeretjük megvédeni a nőket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL