PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben – Lerántottuk a leplet a titokról!

Mi az, amit egy férfi keres egy nőben, amikor randevúzik vele? Szép arc vagy jó humorérzék? Nos, sok mindent észlelünk egy nőben, amikor először meglátjuk, de a megjelenés az, ami igazán vonzza a figyelmünket. Ám vannak ennél fontosabb dolgok is.

Nem meglepő, hogy mágnesként vonzanak minket a gyönyörű nők. Ez alapján döntjük el, hogy megszólítjuk-e például, vagy sem. Vannak azonban fontosabb dolgok, melyeket egy nőben keresünk, amikor hosszútávú kapcsolatot szeretnénk.

A szép arc és a karcsú test nem elég ahhoz, hogy randevúzni és családot alapítani akarjunk. A bizalom általánosságban vonzó, de érthetően magabiztos nővel szeretünk együtt lenni, mert az azt mutatja, hogy meg van elégedve magával és a világgal is. Olyannal, aki megnevettet, jó humorérzéke van. A kommunikáció pedig mindenki számára létfontosságú, hiszen ezen alapszik egy kapcsolat. Íme, 5 dolog, amit keresünk a nőben.
 

Selymes, puha haj, mely arra késztet, hogy végig simítsuk

Valószínűleg hallottátok már, Drága Hölgyeim, hogy a legtöbb férfitársam inkább a hosszú, ragyogó hajú nőket szereti, ezt tartja nőiesnek. Mindenkinek meg van a maga preferenciája a hajhosszról, de ami a legfontosabb: a selymes, puha hajat keressük. A legtöbb nő rengeteg időt és energiát fecsérel el a hajformázásra, pedig mi nem igazán vesszük észre, ha 1 vagy 2 árnyalattal eltér a hajatok színe az eredetitől. Lehet, hogy nem vesszük észre, hogy 5 cm-rel rövidebb a hajatok, de azt bizony észre fogjuk venni, ha zsíros, vagy ápolatlan. Egészséges kinézetű hajat szeretnénk, mely elképesztő illatú. Ha vigyáztok a hajatokra, Hölgyeim, akkor azt mutatja, hogy magabiztosak vagytok a megjelenésetekkel kapcsolatban.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL