Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfi akkor tesz, ha igazán szerelembe esett - Őszintén színt vallottak!

Szerző:
Szabó Anna
Mi, férfiak nem mindig vagyunk képesek kifejezni mindazt, amit érzünk. Nehéz megfogalmazni azt, ami a szívben és a lélek legmélyén zajlik, ezért mi inkább a tetteinkkel bizonyítunk, semmint a szavainkkal, az érzelmek nem igazán tartoznak a férfias dolgok közé - látszólag. Amikor azonban igazán megszeretünk valakit, és leomlanak a falak, betekintést engedünk oda is, ahova senki nem láthat be. 

Úgy döntöttem, Drága Hölgyeim, hogy mutatok nektek 5 dolgot, amit mi, férfiak akkor teszünk, ha igazán szerelmesek vagyunk. Jól figyeljetek, mert ezekből a jelekből igencsak le tudjátok venni, hogy érez irántatok a kedvesetek.

 

 

 

4. Megpróbál a maga módján mindent megtenni érted

Ha egy férfi szerelmes, akkor mindent megtesz értetek, Drága Hölgyeim, főként, ha úgy látja, segítségre szorultok. Elsődlegesek vagytok számára, és mindent megpróbál, hogy megoldja az adott problémát. Ez lehet akár az, hogy ha valamit otthon felejtettetek, átszeli a várost, csak hogy megszerezze nektek, vagy éppen korábban egy lelép partiról, mert inkább veletek szeretne lenni. 

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL