PASISZEMMEL

4 nyomós indok, amiért a pasi megváltozhat a kapcsolatban - Őszintén, Pasiszemmel!

A kedves sokáig érzékien suttogta a fületekbe kedves, becéző szavait, és gyengéden simogatott, amikor csak tehette. Ám egyik pillanatról a másikra mindez gyökeresen megváltozik, a simogatás, becézés már a múlté. Ismerős az érzés? És az ezt követő bizonytalanság? Drága Hölgyeim, minden erőmmel azon leszek, hogy ebben a cikkben segítsek nektek tisztán látni.

 

Először is, jó, ha tudjátok, hogy mind a neveltetés, mind a környezet arra késztet bennünket, férfiakat, hogy palástoljuk érzéseinket. A „harcolj vagy menekülj” ősi ösztöne miatt egy-egy konfliktushelyzetben vagy harciassá válunk, vagy pedig menekülőre fogjuk a figurát, esetleg elbújunk a gondok elől. Az alábbiakban 4 nyomós indokot írok le, ami magyarázattal szolgál kedvesetek hangulatváltozásait illetően.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb Pasi tanácsokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Félelem a visszautasítástól

Sokan nem hiszitek el drága Hölgyeim, de nekünk, férfiaknak is vannak érzéseink, sőt, komoly érzéseink. Titokban lehoznánk a csillagokat is az égről, ám attól tartunk, hogy ti egészen másképpen éreztek irántunk – ezért inkább játsszuk a közömböst, hidegnek mutatjuk magunkat. És valóban, meg vagyunk győződve róla, hogy ezáltal nem bántódhatunk meg annyira, és jobb, ha nem mutatjuk ki, amit érzünk, nehogy már mi jobban oda legyünk szívünk választottjáért, mint fordítva. Erről árulkodhat, ha kedvesetek esetleg hirtelen szerelmi vallomással áll elő, vagy érzelgős sms-eket irkál, mielőtt egy csapásra hideggé válna. Ha azonban komolyak a szándékaitok a pasival kapcsolatban, ne fukarkodjatok érzéseitek kimutatásával, és ne sértődjetek meg hirtelen hangulatváltásán. Emeljétek fel inkább ti a telefont, és közöljétek vele, hogy látni szeretnétek. Jó, ha tudjátok, mi, férfiak sokszor betegesen rettegünk attól, hogy miután kiadtuk magunkat, visszautasításban lesz részünk. Ezért fontos, hogy biztosítsátok életetek párját érzelmeitekről.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL