PASISZEMMEL

4 nem túl nyilvánvaló ok, amiért a pasi nem akar veled szexelni – Nem mi találtuk ki, ők árulták el a titkot!

Az csak egy mítosz, hogy a férfiak mindig készen állnak a szexre, Drága Hölgyeim! Bármilyen nehéz is elhinni, a mi nem szex által vezérelt, elállatiasodott lények vagyunk, akiknek más nem is jár a fejében. Ráadásul az ok, amiért le akadunk feküdni valakivel, nem mindig az, hogy az illető jól néz ki.

Rengeteg nő van, akik azon aggódnak és töprengenek, miért nem akar újabban lefeküdni velük a férjük. Talán úgy gondolják, hogy a kedves már nem tartja vonzónak őket, és el is hiszik, hogy a szemében már nem szépek vagy szexik. Úgy vélik, hogy elhíztak, és ez az oka annak, hogy a kedves már próbálkozik be náluk.

Pedig sokszor ezeknek az aggodalmaknak köze sincs a valósághoz. Rengeteg reális oka lehet annak, miért nem akarunk éppen lefeküdni a párunkkal. Legyetek nyitottak, Drága Hölgyeim! A válasz talán ott van előttetek, csak épp keresztülnéztek rajta. Íme, néhány lehetséges ok:
 

1. Bele van feledkezve a munkájába és a karrierjébe

Néha képesek vagyunk annyira beleveszni a munkahelyi életbe, hogy az minden érzelmi energiát kiszipolyoz belőlünk, és valahányszor ez történik, a párkapcsolatnak sem marad elég belőle. Az örömöt ilyenkor a karrierben elért sikerek okozzák számunkra, az előléptetések, a bónuszok, a fizetésemelés és az elismerés. Ha vissza szeretnétek kapni a kedvest, el kell terelni a figyelmét egy kis ideig a munkáról, azaz le kell ülni vele és beszélni kell hozzá. Tudassátok vele, hogy a szex igenis fontos része a párkapcsolatnak!

Tegyétek nyilvánvalóvá, Drága Hölgyeim, hogy tisztelitek a siker iránti igényét a munkában, de nem hanyagolhatja el a kötelességeit a párkapcsolatotokban. Mindkettőtöktől erőfeszítést kíván az, hogy ezen az állapoton túljussatok, és megfelelő napirendet alakítsatok ki kettőtöknek.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL