PASISZEMMEL

3 mondat, amit minden pasi hallani szeretne a kedvesétől – Ők maguk árulták el!

Ha a kedves távolságtartóan viselkedik veletek, Drága Hölgyeim, akad pár mondat, amik éreztetik vele a szeretetet, és amikkel visszaédesgethetitek magatokhoz. Csak érintsétek meg őt, és mondjátok neki a lenti 3 mondat valamelyikét. Biztos, hogy újra fel fog lobbanni benne a láng. Nem a levegőbe beszélek, higgyétek el!

Ezt a 3 mondatot szeretné minden pasi hallani: 

1. “Képes vagy rá!”

Tudatosan azt szeretnénk, hogy hátráljatok egy lépést, és hagyjátok, hogy mi magunk találjuk meg a megoldást. Klasszikus példa: sokszor megesik, hogy egyszerűen nem vagyunk hajlandóak megkérdezni a helyes irányt, még ha így sokkal több ideig is tart eljutni a célig. Ez azért van, mert akkor érezzük magunkat igazán elemünkben, amikor tisztelnek minket. Ez legtöbbször olyankor történik, amikor a legjobb formánkban láttok bennünket, amikor sikeresek vagyunk és mindent kontroll alatt tartunk.

Emlékeztek arra, Drága Hölgyeim, milyen volt, amikor valaki meglátta bennetek a potenciált? Valószínűleg hihetetlenül büszkék voltatok magadra, és legszívesebben megöleltétek volna az illetőt. Nehéz nem szeretni valakit, aki hisz bennünk, nem igaz? Éppen ezért legközelebb, ha a kedves elveszettnek látszik, két választásotok lesz: megmondjátok neki, mit hogyan kell csinálnia, vagy tudomására hozzátok, hogy igenis hisztek benne.

Meglátjátok, a türelmetek és a bizalmatok a világot fogja jelenteni számára. A „Tudom, hogy meg tudod csinálni.” mondat szinte természetfeletti erővel bír. Általa jobban fog tanulni a hibáiból, és jobban át fogja gondolni a dolgokat, mert nem akarja aláásni a tiszteletet és a hitet, amit irányába tápláltok. Idővel az lesz a legnagyobb motivációja, hogy titeket boldoggá tegyen. Meglátjátok, minél inkább hisztek a képességeiben, annál jobban meg fogja nyitni a szívét számotokra, Drága Hölgyeim!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL