PASISZEMMEL

10 férfi elárulja, mi volt a legszörnyűbb dolog, amit valaha a kedvesüknek mondtak – Most figyelj!

Próbáltam a kedvetekben járni, Drága Hölgyeim, és megkértem néhány férfitársamat, árulják már el, mi volt a legrettenetesebb dolog, amit valaha a kedvesüknek mondtak. Természetesen készségesen válaszoltak, de… akadtak érdekes válaszok.

Legyen szó akár nőről, akár férfiról, mindannyian bűntudatot érzünk, amikor egy vita hevében valami olyan csúszik ki a szánkon, amit mi sem gondoltunk komolyan. Néha csak a bántó szándék vezérel, máskor mélyen eltemetett véleményünk tör utat magának a párkapcsolati harcokban. Bármi is az ok, a harag, a félelem, és a feltüzelt hangulat a legrosszabbat hozza ki mindenkiből, és tovább szítja a vitákat. Lentebb olvashatjátok, Drága Hölgyeim, milyen csúnyaságok hangzottak el a barátaim szájából, amivel igencsak megbántották a kedvesüket.

Azt mondtam, hogy nem kellene szülőknek lennünk

 „Egy kis kontextus: anyagi és meddőségi gondjaink voltak, a kettő szinte egymásból táplálkozott. Belefáradtam a sok harcba, és azt mondtam, tiszta sor, hogy nem kell szülőknek lennünk, főleg, hogy bizonyos okoknál fogva neki ez sokkal fontosabb volt, mint nekem, és talán túl kétségbeesetten próbálkozott. Nagyon dühös voltam, amikor ezt mondtam, szinte vádként hangzott, pedig nem így akartam, hogy átjöjjön az üzenet, egyszerűen csak rosszul sült el.”
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL