Kreativitás és elfojtott érzelmek

 

Kreatív és érzelmes személyiség vagy, amit szeretsz művészi tevékenységekben kiélni, és legfőbb vágyad, hogy ehhez partnert találj. Kalandvágyad új és szokatlan tevékenységek felé hajt, ugyanakkor rendkívül óvatos vagy, és igyekszel mindig a magad útját járni. Munkahelyeden hiába próbálnak meg bevonni a csoportos tevékenységekbe, mivel mindig úgy érzed, kihasználnak ilyenkor, inkább kivonod magad alóla.

 

Visszafojtott jellemvonásaid és tudatalatti problémáid

 

Úgy érzed, másoktól nem kapod meg a megérdemelt tiszteletet, és senkire sem tudsz támaszkodni, ha segítségre van szükséged. A problémás helyzetekből hiába próbálsz meg jól kijönni, mivel elfojtott érzelmeid hatására képtelen vagy stresszes helyzetekben reálisan gondolkodni. Állandóan azt bizonygatod a körülötted élőknek, hogy ötleteid reálisak és valóban elérhetők, és azt szeretnéd, ha nemcsak támogatnának, de bátorítanának is megvalósításukra. A baj csak az, hogy apró dolgokon felhúzod magad, rosszul viseled a kritikát, és a legapróbb negatívum miatt is képes vagy meghátrálni. Inkább egyfajta alkuként félreteszed szakmai vágyaidat, és másfajta örömökben keresel vigasztalást. Sokszor magadnak sem vallod be, de rengeteg dologra vágysz egyszerre. Szeretnél teljes életet élni, rengeteg művészeti ágban kipróbálni magad, valamint legfőbb vágyad egy komoly, szexuálisan és érzelmileg is kielégítő kapcsolat.  Sokat javítana helyzeteden, ha nem másoktól várnád a „sült galambot”, hanem tennél céljaid eléréséért.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL