Önbizalomhiány és visszafogottság

 

Olyan személyiség vagy, aki rendkívül kevés önbizalommal rendelkezik, ezért minden helyzetben a biztonságot keresed. Olyan környezetre vágysz, mely egyszerre kényelmes és megóv a problémáktól. Azonban míg ennek érdekében nem teszel semmit, a hőn áhított nyugalom nem köszönt be lelkedbe. Ne másoktól várd problémáid megoldását, hiszen minden kérdésre saját magadban találod meg a választ. Egyáltalán nem mondható el rólad, hogy igazi csapatjátékos lennél, ezért nem is törekszel arra, hogy a közös feladatokból te is kivedd a részedet – legyen szó munkáról, vagy a családi életben felmerülő feladatokról. Amikor mégis megpróbálnak belevonni, szabályosan úgy érzed, kiszipolyoznak. Ennek tükrében nem csoda, hogy visszahúzódó típus vagy, pedig ezzel a magatartással saját magadnak ártasz a legtöbbet. 

Visszafojtott jellemvonásaid és tudatalatti problémáid

 

Szinte csak magaddal vagy elfoglalva, de ha ezt valaki a szemedbe meri mondani, rögtön megsértődsz, és magányod egyre mélyül. Jelenlegi helyzetedben képtelen vagy ennek ellenkezőjét bebizonyítani, és a legjobbat kihozni magadból. Hiszen nem vagy te rossz ember, csak túl erősen beléd ivódtak a rossz a beidegződések. Alapvetően a félelem munkál benned, ezért vagy képtelen mély és komoly kapcsolatok kialakítására. Ne úgy fogd fel a dolgokat, hogy mindig neked kell kompromisszumot kötnöd, legyél tekintettel másokra is! Tudat alatt szeretnél kilépni végre ebből a lehangolt állapotból, és mind fizikailag, mind lelkileg biztonságban érezni magad, ám ehhez a megnyugváshoz megint csak külső segítséget vársz. Ne várj senkire, teremtsd meg saját magadnak azzal, hogy végre kilépsz a zárkózottság börtönéből. Lelked mélyén egyébként attól félsz a legjobban, hogy ha megnyílsz mások előtt, az visszatart attól, hogy felsőbb céljaidat elért. Érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartani magadban, így rájöhetsz, hogy céltalan tevékenységekre fecsérled az idődet!

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL