Ozírisz isten

Ozírisz isten a világegyetem alkotója, és apja

Az Ozírisz kártyán egy Djed oszlop található, mely a stabilitás, állandóság szimbóluma és Ozírisz hátgerincével hozták kapcsolatba. Az oszlop felállításának ünnepsége az ő feltámadásának, újjászületésének jelképe. Temetési rituáléknál elősegítette a halott test átalakulását spirituális formába. Amulettként ezen tulajdonságok előhívására, és megőrzésére viselték.

Az Ozírisz kártya biztonságot és védelmet ad. Az apát jelképezi, akihez mindig lehet fordulni, ha útmutatásra, tanácsra vagy támogatásra van szükségünk, mind spirituális értelemben, mind pedig a hétköznapi dolgok tekintetében.

Ha spirituális útkeresésben vagy, ez a kártya megerősítést ad, hogy jó úton jársz. Most bármilyen tervedhez támogatókra lelsz. Járj nyitott szemmel és oszd meg elképzeléseidet másokkal. De vigyázz, nehogy elmenj olyan dolgok mellett, amelyek fontosak lennének számodra. A közeljövőben ugyanis olyan események történnek majd veled, amelyek soha nem térnek már vissza. Minden apró mozzanatra figyelj, és jól raktározd el magadban!


Vissza a cikkhez »

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL