ANGYALISKOLA

Te is Földangyal vagy?

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran érzed úgy, semmi közöd a szüleidhez? Idegenek számodra gondolataik, mintha egy másik bolygóról jöttél volna? Ha vonzódsz a gyógyításhoz, tanításhoz, erős benned az együttérzés, irtózol az erőszaktól, akkor szinte biztos, hogy földangyal vagy.
A Földangyal kifejezést azokra az emberekre használjuk, akiknek lelke nem a Földről származik. Persze legbelül mindenki ugyanabból az Isteni fényből kipattant szikra, de megeshet, hogy a te fényszikrád a bolygónktól távol eső égi birodalmakban időzött születésed előtt. Az angyalbirodalomban, elementálok körében vagy más bolygókon töltött életeink, élményeink azonban nyomot hagynak rajtunk. A szellemi rokonság – bármilyen hihetetlen - közrejátszik a külsőnk, a viselkedésünk, de még az életcélunk alakulásában is.


A mai időkben Isten a legnagyobb és legragyogóbb fényszikrákat rendelte a Földre, hogy segítsék az átmenetet a Béke Új Korába, amikor az emberi tudat új szintjei nyílnak meg. A földangyal kifejezés nem azonos a testet öltött angyal kifejezéssel, mert ez utóbbi a földangyalok öt típusának egyike. Talán megnyugvással tölt el, ha ráébredsz szellemedet eredetére.


A Földangyalok mely típusába tartozol?

Testet öltött angyalok:
A testet öltött angyalok olyan angyali arcvonásokkal rendelkező férfiak és nők, akik rendszerint nagyon vonzó megjelenésűek, a testalkatuk zömök, gömbölyded idomaik arányosak. Rendszerint kölcsönösen függő párkapcsolatokat alakítanak ki, valamint hivatásos gyógyítók.

A testet öltött angyalokban erős a késztetés mások megmentésére, nehezen mondanak nemet, ha mások a segítségüket kérik. Vonzódnak az angyalokhoz, képeket, tárgyakat gyűjtenek. Valósággal szerelmesek a más emberekben rejlő lehetőségekbe és megpróbálják ösztönözni őket. Együttérzésből tovább maradnak egy párkapcsolatban, mint a többség.
Testet öltött elementálok:
Az öt típus közül a testet öltött elementálok (természeti lények) a legkönnyebben felismerhetők, mert külsőre hasonlítanak az egyes természeti lényekre. Némelyikük manószerű benyomást kelt, vagy sudár termetükkel a tündéreket juttatják eszünkbe. Vörös hajú, szakállas, nagy pocakú, alacsony növésű embertársaink emlékeztetnek a mesékben szereplő koboldokra és a törpékre.

Aki különös vonzódást érez az óceán teremtményei, főként a delfinek és a bálnák iránt valószínűleg egy testet öltött elementál. Az ilyen emberek nem bírják a városi életet, leginkább az erdőben érzik jól magukat, legalábbis sok fa, bokor és virág társaságában, lelkes állatvédők és környezetvédők egyben. Ki nem állhatják a szabályokat, mindig keresik a pajkosságra, a nevetésre alkalmas szituációkat, a bulizások nagy hívei.
Lélekváltók:
A lélekváltó általában egy magasabb tudatossággal rendelkező lélek, aki úgy döntött, hogy kihagyja a születés és felnőtté válás szokásos stációit. Ehelyett egyezséget köt egy boldogtalan emberrel, aki komolyan fontolgatja az öngyilkosságot.

Majd a két lélek egy hosszú folyamat során helyet cserél. A környezet ebből azt látja, hogy az illető nem emlékszik a gyerekkorára, vagy élete több eseményére. Hirtelen elköltözik, elválik korábbi társától, pályát módosít, másként kezd gondolkodni. Mintha teljesen kicserélték volna, ami igaz is.
Csillagemberek:
A csillagemberek más galaxisokból érkezett jószándékú segítők, akik azért vállalták a földi életet, hogy figyelmes természetükkel mindenütt jóindulatot terjesszenek. Kollektív kedvességük segít felszámolni a haragot és a feszültségeket, amelyek atomháború kitöréséhez vezethetnek.

A legtöbb csillagember férfi magas és vékony, a nők inkább alacsonyak, és karcsúak vagy teltek egyaránt lehetnek. Ezenkívül pupillájuk körül világosabb gyűrűkarika szokott lenni. Szolidan a háttérben húzódnak, az emberi érzések és kapcsolatok szövevényébe nem akarnak mélyebben belebonyolódni.
Bölcs lelkek:
A földangyalok ötödik csoportja a köztünk élő bölcs lelkek: újraszületett varázslók, főpapok és főpapnők, boszorkányok, boszorkánymesterek és mágusok. Tekintetük átható, nem lehet színlelni előttük, vagy hazudni, mert átlátnak rajtunk.

Bizonyos fokú misztérium lengi körül lényüket. Ezek a lelkek korábbi életeik alkalmával már megtanulták, hogyan használják az erejüket csodás gyógyításra és manifesztációra. Emberi kapcsolataikat hajlíthatatlan segítő szándékkal élik meg, úgy tűnik mindenki számára jobban tudják, mi az üdvözítő megoldás, a jó döntés, pálya- vagy társválasztás. A bölcs lelkek megismerésének védjegye az emberek véleményével szembeni közöny.



A mánál sohasem lesz ragyogóbb alkalom arra, hogy beteljesítsd, amiért születtél!


A cikk Doreen Virtue: Földangyalok című könyvének felhasználásával készült.
(Kiadta az Édesvíz 2005)

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL