Yin és Yang

 

A Yin és Yang taoista jelkép, a kettősségén alapuló világszemlélet, mint fény-árnyék, negatív és pozitív, víz és tűz, nő és férfi, az őselemek egymásra hatásának jelképe. Megvilágítja a bennünk magunkban rejlő ellentéteket, s lehetővé teszi, hogy összhangba kerüljön a körülöttünk áramló, hullámzó erőkkel, sőt, bizonyos mértékig uralmat is nyerjünk felettük. A kínaiak úgy tartják, hogy a Yin és Yang az idők kezdetétől jött létre, mikor villám hasított a kozmikus ős sötétbe és semmibe. Ekkor keletkezett Yin, amire pedig a villám fénye hullott, könnyű súlytalan Yang-á változott. Kettő kapcsolata állandó, egymást kiegészítő, ez az egységet alkotja az egészet.


Amennyiben a Yin Yang szimbólumát érezted magadénak, azt jelenti, hogy az életedben, egyensúlyban vannak a dolgok. Noha nem volt ez mindig így, de mindig is arra törekedtél és jelenleg is arra törekszel, hogy kialakíts a munka és a magánélet között egy megfelelő egyensúlyt, harmóniát. Ha azonban ez megbomlik valami miatt, hajlamos vagy túlzottan borongóssá és depresszióssá válni, és túl sötéten látni a dolgokat. Visszafogott vagy és diplomatikus, érzéseidet csak közelállók ismerhetik.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL