Lótusz

 

A lótusz a vizek, a teremtés, a világmindenség és a lélek jelképe. Az élet születését szimbolizálja, a sötét mélyben rejtőző csíra kibontakozását, félistenek születési helyét, az örök életet és a lelki fejlődést. Indiában a lótuszt tartják a virágok legnemesebbjének, külön neve van a bimbónak, a virágzó és elvirágzott lótusznak, amely egyben a múlt, a jelen és a jövő, tehát együtt a múló idő jelképe a brahmanizmusban. A lótusz virága és gyümölcse együtt nyílik ki, mikor a virág nyílik, már ott látható a gyümölcs is. Ez azt is jelképezi, hogy az ok és az okozat egy időben jelenik meg, ez a tulajdonképpeni Dharma jelképe.


Ha a lótusz szimbólumot választottad, nyugodt, bölcs és jó kedélyű személyiség vagy. Egyfajta békés derűvel szemléled a világot, árad belőled egy olyan nyugalom, amely a körülötted lévőkre akaratlanul is hat. Szereted az életet, szereted, ha békében és nyugalomban vannak körülötted a dolgok. Ebben a rohanó világban megpróbálsz magadnak és a szeretteidnek is egy nyugodt kis szigetet teremteni, ahol jó megpihenni. Nem kenyered a folytonos marakodás és a stresszes életmód.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL