Pentagram

 

Úgy hiszik, hogy a pentagram a leghatalmasabb mágikus szimbólumok közé tartozik, sokan tartják a tökéletesség, a boldogság és a házasság szimbólumának. Az ötös számhoz fűződik, innen a neve is, amely görög eredetű. Az öt őserő szimbóluma, ezek a tűz, víz, föld, levegő, éter. A pentagrammot a mágiában a szertartásokhoz használják gyakran, egyik szárával felfelé a természetet szimbolizálja és a világűrt, két szárával felfelé pedig a Sátánt. A pentagrammákat a mágikus kör közepébe rajzolják, amelyek különböző varázsigékhez szükségesek. Ezen kívül a rossz szellemektől való védelemre használják, de egyben azok alárendelésére is.


Ha a pentagram az, amelyet választottál, erős és érzéki személyiség vagy, aki mindig tudja, mit akar és mindig el is éri a kitűzött célt. Nem tűrsz ellentmondást, nem szereted, ha bárki is szabályozni próbál. Viszont ha valaki ezt felismeri, és elfogadja, hogy mindened a végtelen szabadság, akkor boldog lehet melletted. Olykor későn talál rád a szerelem, de a kalandokat nem veted meg. Szívesen utazol és ismersz meg új kultúrákat, mindenre nyitott ember vagy, aki sosem ítélkezik.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL