Hórusz szeme

 

Kezdetben Napisten, Isten szeme, Atlantiszon Thoth Isten szeme, az Ősi Egyiptomban pedig Hórusz szemeként volt ismert. Több jelentése is van, aszerint, hogy jobbra vagy balra áll, a Napot vagy a Holdat jelképezheti. A szem alatti könnycsepp az emberiség születésére utal, a legenda szerint ugyanis Ré Napisten könnyeiből születtünk. A Szem végében látható spirál pedig az emberiség jövőjét, a Szellemhez felemelkedő hosszú, ciklikus utat szimbolizálja. A látnoki és okkult képességeknek, a szellemi fejlettségnek a szimbóluma is volt, ezért is tulajdonítanak neki mind a mai napig védelmező erőt.


Ha Hórusz szemét választottad, akkor titokzatos, rejtélyes és egészen misztikus személyiség vagy. Még a hozzád igazán közelálló emberek sem ismerhetnek meg igazán, mindig van valamiféle mágikus misztérium, amely körbevesz téged. Általában nehezen nyílsz meg idegenek felé, rövid válaszokat adsz, inkább kérdezni szereted a partnered. Olykor hajlamos vagy arra, hogy kissé zárkózottá és gyanakvóvá válj, de ha valaki kitartó, akkor azt megajándékozod a bizalmaddal.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL