Elkészítése:
1. Egy nagy marék (kb. 200 gr) spenótot egy pillanatra merítsünk forrásban lévő sós vízbe, majd öblítsük le hideg vízzel és nyomkodjuk ki, tegyük félre.
2. Két tojást verjünk fel villával jó habosra, szórjunk bele sót, nyomjunk bele egy gerezd fokhagymát, majd forrósítsunk fel egy teáskanál olajat ugyanennyi vajjal.
3. A spenótot keverjük az elhabart tojáshoz és hirtelen süssük ki! Kevés frissen őrölt borssal szórjuk meg a remegős tetejét és félbehajtva csúsztassuk tányérra.
4. Ízlés szerint paradicsomsalátával, jóféle házi savanyúsággal bolondítsuk meg a vacsoránk.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK