MÁGIA

Október 31-én ennek a 4 varázslatnak a segítségével megismerheted a jövődet!

Halloween, vagyis Samhain az egyik év egyik legmágikusabb napja. Ilyenkor szokás a jóslás, mivel nemcsak az e világot és a túlvilágot elválasztó fátyol vékonyodik el, hanem az idősíkokat elválasztó is. Ha tudni szeretnéd, mit tartogat neked a sors, akkor október 31-én könnyűszerrel megláthatod a jövődet a 4 mágia egyikével.

Az ókori pogányok a vékonyodó fátyol erejét a jóslás gyakorlására is használták Halloweenkor. Olyan kérdéseket tettek fel, mint a születendő gyermekek neme, kemény tél lesz-e, mit tartogat nekik a szerelem, mennyi pénzük lesz, és így tovább. Ha te is szeretnél belelátni a sorsodba, nincs más dolgod, mint elvégezni a 4 mágia egyikét:

Samhaini ingajóslás

Kellékek:

• 1 inga
• 1 lila vagy fekete gyertya
• opcionális: 1 mogyorófa vagy boróka faág (erősíti a varázslatot)

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát, tisztítsd meg elmédet, majd a vedd a kezeid közé az ingát és így szólj: „Halloween éjszakája van, mikor könnyű a jóslás, a szívem meg kíváncsi, mondd meg hát nekem az igazat, a felelj a kérdéseimre inga!”

Fogd a kezedbe a választott faágat meg az ingát és tegyél fel olyan kérdéseket, amikre igen-nem választ kaphatsz. Nem kell feltétlenül ingatábla hozzá, elég lehet egy papír is, az „igen” és „nem” szavakkal.

Tartsd az ingát a lap fölött és engedd, hogy magától lendüljön a válasz fölé.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL