Skorpió

 

Szerelem

Ebben a hónapban inkább a munkádnak élsz, és szinte nem is jut időd az érzelmi életre. Nincsenek meghitt pillanatok, maradandó együttlétek. Ezt azonban kedvesed nem fogja sokáig tűrni. Vigyázz, nehogy késő legyen az ébredés! Feltűnhet ugyanis a színen egy „vetélytárs”, aki nem jelent ugyan komoly veszélyt számodra, mégis feszültségekkel teli perceket okoz. Szentelj több időt kedvesednek, és legalább a hétvégéket ne töltsd munkával!

Pénzügyek

Tele vagy energiával, feladataidat a kisujjadból is kirázod. Amiben most belekezdesz, azt végig is tudod csinálni. Ez felvillanyoz, és magabiztossá tesz. Kihívásokra, kemény próbatételekre most nem kell számítanod, kedvező bevételre annál inkább. Vigyázz, a könnyebben jött pénz könnyebben is folyik ki kezeid közül, és a bevételek mellett váratlan kiadásokra is számíthatsz. Talán még egy váratlan utazásra is számítanod kell, és bizony az is pénzbe kerül.

Egészség

Érzékeny lehetsz a fertőzésekre. Ennek oka, hogy immunrendszered egy kicsit legyengült, amit még némi idegeskedéssel is megfűszereztél. Betegségeid legtöbbje egyébként lelki eredetű, beleértve az ízületi és izomfájdalmakat is. Tanácsos lenne beiktatni egy wellness hétvégét, ahol nem csak testileg, de szellemileg és lelkileg is teljesen felfrissülhetsz. A novemberi hétvégék tökéletesen alkalmasak erre a célra. Végre megacélozhatod idegeidet.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL