Rák

 

Szerelem

A csillagok állása nagyon kedvező a párkapcsolatban élő Rákok számára. Előfordulhat, hogy kedvesed egyszer csak előáll egy isteni javaslattal: „házasodjunk össze szilveszterkor”. Figyelj oda, mert valaki a szűk családból bele akar avatkozni a szerelmi életedbe. Nem biztos, hogy rosszat akar az illető, valószínű, hogy csak szeretetből teszi. Ne légy tehát mérges a viselkedése miatt, ugyanakkor ne hagyd magad eltántorítani elhatározásodtól.

Szingliként is kedvező fordulatok várhatóak szerelmi életedben. Váratlanul besétálhat az ajtón az igaz szerelem. Ez azonban komplikációkat okozhat hétköznapjaidban. Aggodalomra azonban semmi ok, a problémák maguktól megoldódnak majd.

Pénzügyek

Ebben a hónapban számos ötleted van arra nézve, hogyan lendíthetnél anyagi helyzeteden. Légy azonban résen, mert nem lehet minden befektetés sikeres. Lesz köztük olyan is, amely megbukik, és anyagi veszteséget is okozhat. Ha időben a fejedhez kapsz, és kitűnő pénzügyi megérzéseidre, józan eszedre hallgatsz, akkor nem érhet nagyobb baj.

Egészség

Az izgalmas hónap, amelynek elébe nézel, könnyen hátrányodra is válhat. A romantikus, és érzékeny Rák életében nem mindennaposak az izgalmak. A nyugalom mindennél fontosabb, próbálj tehát arra törekedni, hogy meg őrizd, amennyire csak lehet. Ez nem csupán a szerelmi életedre, de az egészségi állapotodra is kedvező hatást gyakorolhat.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL