Ikrek

 

Szerelem

A párkapcsolatban élő Ikrek számára kedvező periódusok következhetnek. Előfordulhat, hogy kedvesedben fellobban a vágy egy tartós kapcsolat iránt, és szeretné komolyabbra fűzni a szálakat. A végső döntés azonban a tiéd, alaposan fontold meg, hogy mit is akarsz valójában. Lehet, hogy később már nem lehet visszacsinálni.

A szinglikre igazán szerencsés napok várnak! A körülmények ugyanis annyira kedvezően alakulnak ebben a hónapban, hogy könnyen előfordulhat, hogy a semmiből terem előttük az igazi, várva várt szerelem. Ne habozz, ragadd meg a kínálkozó alkalmat, lehet, hogy soha nem tér vissza!

Pénzügyek

Változások várhatók a munkádban, még akkor is, ha szilárdnak, és biztonságosnak gondoltad. Ismeretségi körödnek, és alkalmazkodó képességednek köszönhetően azonban szinte minden helyzetből találsz kiutat. Sőt, még akár új lehetőségek is feltárulhatnak előtted. Bármi is történik, őrizd meg jó kedvedet, és optimizmusodat. Ha így teszel, akkor minden vitát könnyen átvészelsz, és később még előnyöd is származhat ezekből a változásokból.

Egészség

Ebben a hónapban a szélsőségesség jellemez, képes vagy egyik szélsőségességből a másikba csapni. Az egészséges táplálkozást, és a testmozgást is hanyagolod, ugyanakkor egyik pillanatról a másikra önsanyargató diétába kezdesz. Ez egyáltalán nem használ, és még az egészségedre is káros hatással lehet. Fontos lenne a mértékletesség.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL