Bika

 

Szerelem

A Bika nagyon kitartó, és nem jellemző rá, hogy csak azért kilépne egy kapcsolatból, mert éppen válságos időket él meg. Ebben a hónapban mégis előfordulhat, hogy a párkapcsolatban élőknek véget ér kapcsolatuk. Nem biztos, hogy te vagy a hibás, lehet, hogy kedvesed véli úgy, hogy nagyobb mozgástérre, több szabadságra van szüksége.

A csillagok állása kedvezőtlen lehetőségeket tartogat a szingliknek is. Akivel kapcsolatot szeretnének kialakítani, az megbízhatatlan, aki pedig becsületes lenne, az meg nekik nem kell. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akiben egyáltalán nem bízol meg, mégis mérhetetlen vonzalmat táplálsz iránta. Ez a kapcsolat csak akkor működhet, ha képes leszel arra, hogy érzelmileg nem kötelezed el magad az illető mellett. Ha erre képtelen vagy, akkor inkább nagy ívben kerüld el az illetőt, mert csak sebeket ejt a szíveden.

Pénzügyek

Ebben a hónapban az „egyszer fent, egyszer lent” mondás kifejezetten igaz a Bikák pénzügyi helyzetében. Amikor azonban fent vannak, akkor hihetetlen sikereket könyvelhetnek el maguknak. Ezt képességük, és hihetetlen kitartásuknak köszönhetik. A hónap második felében megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki a későbbiekben hatással lehet egész karrieredre, és mérhetetlen fellendüléssel kecsegtet.

Egészség

Légy nagyon óvatos a táplálkozást illetően, mert ebben az időszakban nagy a veszélye a gyomorbántalmaknak. Figyelj oda, hogy mit mivel eszel, és ne habzsolj feleslegesen. Nagyon fontos az is, hogy minden étkezés után fogyassz kellő mennyiségű folyadékot.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL