Kos

 

Szerelem

Meghatározó változások várnak szerelmi életedre november hónapban. Ezek a változások azonban pozitív kilátásokkal kecsegtetnek. Ha olyan kapcsolatban élsz, amiről úgy érzed, hogy nem működik már, akkor most képes leszel végre túllépni rajta, egyszóval: lezárni. Előfordulhat, hogy újra lángra lobbansz egy régi szerelmed iránt, és el kezdesz azon töprengeni, vajon miért is hagytad annak idején elmenni. Még az is meg lehet, hogy mostanra váltatok éretté ahhoz, hogy képesek legyetek felismerni egymás értékeit, és egy új, virágzó kapcsolatba belekezdjetek.

A szingliket egymás után érik az érzéki csábítások, és bizony sokszor képtelenek ellenállni. Ne feledkezz azonban meg arról, hogy a vonzalom csupán szexuális jellegű, és egyáltalán nem biztos, hogy egy hosszú távú kapcsolat alakul majd ki. Sebaj, nem kell egyből nemet mondanod, hiszen egy izgalmas, futó kaland mindig jól jöhet.

Pénzügyek

A csapatmunkát nem neked találták ki, mert jobb szeretsz egyedül megdolgozni a sikerekért, és a babérokat is magad szereted learatni. Éppen ezért kerülöd az olyan lehetőségeket, amelyek szoros együttműködést igényelnek. Ebben a hónapban azonban komoly lehetőségeket mulaszthatsz el ezzel a hozzáállással. Ha mégis rászánod magad valamiféle együttműködésre, akkor vigyázz arra, hogy a célszemély ne családtag, barát, netán a kedvesed legyen. Az ilyen társulás semmi jóval nem kecsegtet, légy tehát óvatos!

Egészség

Egészségedet egy kicsit elhanyagoltak az utóbbi időben. Nem figyeltél oda a helyes táplálkozásra, és nem mozogtál eleget. Ideje lenni belevágni egy kis diétába. A lustaság ugyan fél egészség, de azért nem ártana figyelmet fordítani arra, hogy beiktass életedbe egy kis testedzést is. Elképzelhető, hogy hamar belefáradsz, de a kitartás nagyon fontos. Ha másképp nem megy, próbáld a saját szabályaid szerint felállítani edzéstervedet. Hidd el, megéri.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL