Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Vonzd be életedbe az új szerelmet, ezzel a régi, de erős román varázslat segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Ez egy nagyon népszerű és igen hathatós, egyszerű kis román varázslat, amivel új szerelmet lehet bevonzani. Ha készen állsz az új szerelemre, szeretnéd meglelni a kedvesedet, akkor a következő teliholdnál végezd el ez a varázslatot és rövid időn belül rád fog találni a szerelem!

 

A "Putzi"

A román "putzi", nagyjából annyit tesz, „zseb”, mivel egy kis zsákocskát kell elkészíteni, amit az ember zsebre tehet és magánál hordhat, hogy a varázslat még erősebb legyen és gyorsabban hasson. Maguk a románok, de gyakran készítik el a boszorkányok is, ha szeretnének új kedvest találni. Ráadásul a zsákocska nem csak kicsi, de az illata is kellemes! A varázslatot a legcélszerűbb teliholdkor vagy pénteki napon, növő hold idején végezni.

Kellékek

Szükséged lesz egy vörös bársony, selyem vagy flanel anyagra vagy zsákocskára, aminek tényleg akkorának kell lennie, hogy kényelmesen magadnál hordhasd.

9 piros gyertya

Kelleni fog még: 1 csipkebogyó, 1 makk, 1 nőszirom gyökér, 1 fahéj rúd

Egy aranylánc vagy bármilyen arany ékszer

Egy gyűrű (a legjobb, ha van rajta valamilyen szerelmi szimbólum, Hold, szerelmes pár vagy szív)

Egy régi érme (hagyományosan ezüst, de más is lehet)

Egy nyílhegy (vagy legalábbis valamilyen tárgy, ami arra hasonlít)

Neroli-narancsvirág olaj vagy rózsavíz

A varázslat menete

Gyújts kilenc piros gyertyát és esetleg rózsa füstölőt. A bársony szütyőt, illatosítsd neroli-narancsirág olajjal vagy rózsavízzel. Utána tedd bele az összetevőket.

Ezt követően zárd be nyugodtan a csomagocskát, jó szorosra, majd csókold meg a zsákocskát és vizualizáld a vágyadat. Érezd a szerelmet a szívedben, a boldogságot az életedben, képzeld el, hogy meglelted az új kedvesedet.

Innentől kezdve nincs más dolgod, mint lehetőség szerint mindig magadnál hordani, éjszakára meg az ágyad közelébe tenni. Egészen addig szükséges megtartani, míg kapcsolatba kerülsz az új kedveseddel. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL