MÁGIA

Végezd el a 3 varázslat egyikét és szinte biztosan sikerül az állásinterjú!

Úgy tervezed, hogy állást váltasz? Már tudod is mikor lesz az állásinterjú? Vesd be a 3 mágia egyikét és növeld annak az esélyét, hogy felvegyenek! De természetesen szükség lesz a személyes varázsodra is, úgyhogy igyekezz kellő magabiztossággal megjelenni!

Használj egy kis mágiát a siker érdekében, másnap pedig légy határozott és magabiztos az állásinterjúdon!

Nyertügy varázs

Akár az állásinterjú előtti este vagy aznap, gyújts meg egy zöld gyertyát. Előtte karcold bele a nevedet. Majd fogj egy képet magadról és tedd a gyertya elé. Kenj egy kis mézet a képre, szórj rá egy kevés fahéjat és ragassz hozzá egy babérlevelet. Majd képzeld el, hogy sikeres állásinterjúd lesz és milyen boldogan fogod mesélni, hogy sikerrel jártál. Miután eleget koncentráltál, tedd a kezeidet a kép fölé és mondd el az igét: „Jó szerencsével indulok holnap/ma útnak, úgyhogy gond nélkül állom majd a sarat. Az istenek adják a számba a megfelelő szavakat, erőt merítek a tudásomból, mert megáldottak a hatalmas égiek. Nem kétség, hogy a munka az enyém lesz.”

Hagyd egy kicsit égni a gyertyát. A varázslat után érdemes minden nap kicsit meggyújtani. Tedd egy borítékba a képedet és helyezd biztos helyre addig, amíg nem kapsz választ, utána meg lehet válni tőle.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL