Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Varázsolj magadnak szép álmokat! - 4 egyszerű és hatásos álommágia

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan, ki ne szeretne szépeket álmodni? De sokszor hiába kívánjuk egymásnak azt, akkor sem jönnek a rózsaszín, meghitt és boldogságos álmok. Told meg az esti jó kívánságot egy kis varázslattal és használd a 3 egyszerű és hatásos álommágia egyikét!

Szép álmokra vágysz? Akkor próbáld ki a 4 varázslat egyikét!  Persze megeshet, hogy nem minden áldott nap lesznek mesés álmaid, hiszen az álmok a maguk útját járják és üzenniük is kell, segíteni feldolgozni a napi eseményeket és felhívni a figyelmedet a félelmeidre és a tudatalattid rejtelmeire. De amikor csak lehet, szép álmok jönnek majd a szemedre!

{KEPGALERIA}

Álomolaj

A következőkre lesz szükséged: 1 dl jojoba- vagy olívaolaj, 1 tk. levendula, 1 tk. szemvidítófú, 2 tk. galagonya, fél tk. rozmaring, fél tk. macskagyökér

Készítsd az olajat telihold napján. Tedd ki a holdfényre vagy az ablak közelébe, de előtte még e szavakkal ajánld fel: „Mennyei Holdanya, süssön le rám áldott holdfényed, és szenteld meg nekem olajamat, és hozzon szememre szép álmokat, hogy lelkemet kényeztethessem.”

Másnap szűrd át az olajat és az első alkalomnál érdemes gyújtanod egy lila színű gyertyát és elmondanod az igét: „Mostantól, amikor csak megérinti az álomolaj az a bőrömet, szép álmok jönnek a szememre.”

Célszerű az olajból vékonyan egy ujjnyit a harmadik szemedre kenned, (akár minden este) és utána már mehetsz is aludni!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL