Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Varázsolj magadnak szép álmokat! - 4 egyszerű és hatásos álommágia

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan, ki ne szeretne szépeket álmodni? De sokszor hiába kívánjuk egymásnak azt, akkor sem jönnek a rózsaszín, meghitt és boldogságos álmok. Told meg az esti jó kívánságot egy kis varázslattal és használd a 3 egyszerű és hatásos álommágia egyikét!

Szép álmokra vágysz? Akkor próbáld ki a 4 varázslat egyikét!  Persze megeshet, hogy nem minden áldott nap lesznek mesés álmaid, hiszen az álmok a maguk útját járják és üzenniük is kell, segíteni feldolgozni a napi eseményeket és felhívni a figyelmedet a félelmeidre és a tudatalattid rejtelmeire. De amikor csak lehet, szép álmok jönnek majd a szemedre!

{KEPGALERIA}

Álomgyertya rituálé

Telihold napján kell elkészítened a saját álomgyertyádat! A legjobb, ha magad készíted el, de ha nem akarsz vele játszani, akkor szerezz be készen egy lila színű gyertyát és karcolj bele egy harmadik szemet.

Füstölj levendulával és mikor készen van a gyertya, ajánld fel a teliholdnak e szavakkal: „Szépséges Hold Anya, bűvöld el ezt a gyertyát, hogy olyan szép álmokat hozzon a szememre, mint amilyen te vagy!”

Hagyd a gyertyát a holdfényén vagy legalábbis az ablak közelében éjszakára.

Másnap lefekvés előtt gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyát, majd mond: „Közeleg már az idő, mikor nyugovóra térek, és abban a hiszemben indulok utamra, hogy szép álmokban lesz részem.”

Egy kicsit relaxálj a gyertya fényében, majd valóban térj aludni.

Érdemes minden este szertartásosan elvégezned az utolsó lépéseket, hogy biztos meglegyen a kívánt hatás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL