MÁGIA

Varázsolj magadnak, amit csak akarsz, korlátok nélkül! - Írj saját varázslatot!

Szerző:
Szabó Anna
Talán sokadik elvégzett varázslat után felmerül benned a kérdés. Ki írja a varázslatokat, a varázsigéket? Mi, egyszerű halandók, mágikus személyek, boszorkányok, de állítólag némelyik maguktól az istenektől származik. A lényeg, hogy legyen hozzá elég hited és Te is írhatsz. Gondoltál már rá? Megmutatjuk, hogyan fogj hozzá!

Egyesek szerint varázsigéket mindenki tud írni, mint ahogy varázsolni is. Akkor miért ne próbálnád meg te i

Az első és legfontosabb, legyen meg a varázslat célja. Mire irányuljon? Szerelem bevonzására? Anyagi jólét elősegítésére? Hozzon szerencsét?

 

Aztán tudnod kell, hogy a varázslat alapjaihoz mindenképpen hozzátartoznak a megfelelések. Ezeket egy másik cikkben itt találod, vagy ideje lesz beszerezned pár hasznos könyvet. Ugyanis minden célhoz, fogalomhoz tartozik egy bolygó, napszak, holdfázis, szín, gyógynövények, füstölők, ásványok és így tovább. Ezekben mind-mind erő van. Sőt, használhatsz mágikus jeleket, szimbólumokat és rúnákat is, amelyek fokozzák a hatást. De akár még képeket, szobrokat és még egyéb mágikus tárggyal is megfejelheted az egészet. Eldöntheted, hogy meghívsz, illetve megigézel-e hozzá segítő isteneket, természetesen olyat, aki megadhatja azt, amire vágysz . A varázslatkészítés, kreatív munka.

Pl: Ha szerelmi varázslatot írsz az új kapcsolat bevonzásáért, akkor Vénusz napján, vagyis pénteki napon, növő holdkor végzed majd, és piros színű gyertyákat használsz. Piros lesz az oltárdíszítés, piros színű tárgyakat, növényeket használsz majd.

Minél több összetevőt, vagyis katalizátort használunk a varázslatunkhoz, minél pontosabban fogalmazzuk meg velük a kívánságunkat, annál sikeresebb lesz. De ügyelj arra, hogy miből mennyi van, vagyis nem árt ismerned a számok jelentését is!

Magukat a varázsigéket leírhatod, hogy felolvas vagy megtanulhatod is, hogy fejből mondhasd el. Bár a kívánság varázslatoknál elszokás égetni a papírt, amin rajta van a szöveg, majd szélnek ereszteni, hogy útjára keljen. A szöveget rímekbe kell szednie és benne kell lennie pontosan, hogy mire is vágysz. Különben a rímek úgy működnek, mint a mantrák, növelik a varázserőt. Mondhatni egy szép, színes verset kell írnod. Tehát a szövegben kérheted a szellemeket, isteneket, megemlíthetsz benne növényneveket, mindent, ami a varázslathoz és megfeleléseihez kapcsolódik.

Ha a varázsigét lapra írod, akkor a lap lehet akár piros, ahogy az előbbi szerelmi varázslatnál is példa volt, vagy a varázslatodnak megfelelő szín, de lehet a tinta rajta piros. Rárajzolhatod a rúnát vagy a szimbólumot, amit szeretnél.

 

A lényeg, hogy hangold össze a célodat a varázsigével és legyen hozzá körítés, ami a megfelelésekből áll. Olvass sok varázslatot, azok majd megihletnek! 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL