MÁGIA

Varázsolj és adj magadnak birkatürelmet! - Meglepően jól működik!

Néha azt érzed, nincs tovább, menten felrobbansz? Halálra idegesít a környezeted, a főnököd, de még sokszor a párod is táncol az idegeiden, amiket meg a gyerekeid egyenesen ugrálóvárnak használnak? Ne engedd, hogy az idegeid felmondják a szolgálatot, inkább végzed el ezt a varázslatot és nyerj magadnak egy birkához való türelmet!

Még mielőtt felrobbannál és rászabadítanád dühödet szeretteidre, inkább nyerd vissza a békés állapotodat és tartsd is meg! Ebben segítünk neked ezzel a varázslattal, egész pontosan egy hasonlati mágiával, ami a birkák nyugodt, békés természetét kölcsönzi neked.

Kellékek

Birkaszőr bármilyen formája, ruha, párna, egy egészen picike szőr vagy ha sehogy sem megoldható, akkor egy (plüss) figura

6 darab fehér gyertya

Füstölőkeverék: levendula, babérlevél, komló, macskagyökér, édesgyökér

Egy kis tálban fű, és egy kis köteg szalma

Áldozati ajándékok (sütemény, tej)

 

A varázslat menete

Telihold napján gyújtsd meg a hat gyertyát köralakban és a füstölőkeveréket.  Tedd a gyertyakör elé a kis tál füvet, a szalmát és azt, ami a birkához kapcsolódik.

Hunyd le a szemedet és vizualizáld magad el a birkát. Lásd, és érezd a békéjét, az áldott nyugalmát. Figyeld, ahogy legel, nem bántja semmi és nem zavarja senki. Amint képes vagy vele azonosulni, annyira, hogy megnyugodj, átvedd a békéjét és tudatosítod magadban, hogy semmi sem zaklathat fel, mond el az igét:

„Ó Nagy Szellem, ki a legmagasabb és legbölcsebb vagy, kinek hatalma van a Föld és a Természet felett, ki birtokolja a lelkeket, téged szólítalak, hogy add nekem egy gyermeked szellemét, add nekem egy birka türelmét, hogy örökké nyugodt és békés legyek.”

 

Ezután vedd fel, vagy vedd magadhoz, ami a birkától van, majd helyezd az oltárra – vagy ahol dolgozol  - az áldozati ajándékot a Nagy Szellemnek e szavakkal: „S fogadd ételemet, italomat Ó, Nagy Szellem, amiért megajándékoztál engem.”

Ha teheted, hord magadnál vagy legyen rendszeresen a közeledben, de minimum szem előtt a birkát jelképező tárgy. AZ első éjszakánál mindenképpen legyen a közvetlen környezetedben.  

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL