MÁGIA

Varázsold ki magadból a negatív érzelmeket

Szerző:
Szabó Anna
Megesik, hogy néha „fertőzöttnek” érezzük magunkat, ilyenkor többnyire semmi nem sikerül. Ez általában a sok negatív energia miatt van, ami mindennapjaink során ránk „ragad”. Ha úgy érzed, tele vagy rossz érzésekkel, negatív érzelmekkel, akkor végezd el ezt a csodálatos varázslatot. Meglátod, amint a Nap lemegy, a rossz dolgok az enyészetbe mennek.

 

Kellékek


Nagyobb kődarab, vagy kavics,
Ecet,
1 csokor rozmaring,
Tengeri só,
1 fehér gyertya,
1 kék gyertya.


A varázslat menete


Próbáld a varázslatot egy folyó, tó vagy kis patak partján végezni. Fogj a kezedben egy olyan követ, amelyről úgy érzed, hogy megfelelő arra, hogy az összes gonosz, iszapos, koromsötét érzést, amit valaki által kaptál, bele tudod vetíteni. Közben folyamatosan koncentrálj arra, hogy elengeded az összes vele kapcsolatos érzést, érzelmet, és „átadod” őket a kezedben tartott kőnek. Ha ezzel meg vagy, mondd el az alábbi varázsigét:


„Had menjen el ez az asztrális nyálka,
És minden sötétség, ami nem az enyém,
Távozzon belőlem minden sérelem!
Aurám fénylik és minden negatív érzést elengedett.
El vagyok bűvölve!”


Most dobd a követ a vízbe, és képzeld el magadban, hogy a Nap éppen lebukik a horizont alá. Legyen tudatodban, hogy halványuló fénye fogja elvinni a rossz érzéseidet.


Haza térésed után helyezz egy fél csésze ecetet, egy csokor frissen szedett rozmaringot és egy evőkanál tengeri sót a fürdővizedbe, majd gyújtsd meg a fehér és a kék gyertyát. Képzeld el, hogy körülvesz egy kék színű fény, mely pozitív energiával tölt meg. Lásd magadban a negatív energiákat is, és azt, hogy a szennyes asztrális nyálka elhagyja a testedet a pórusaidon keresztül.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL