Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Vágyteljesítő varázslatok a 6 cigánykártya mágia segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
A következő varázslatokhoz szinte csak egy pakli cigánykártyára lesz szükséged. Akad ott a környezetedben? Hiszed vagy sem, nem csak jóslásra lehet használni, hanem arra is, hogy megvalósíthasd általa a vágyaidat és rövid időn belül pénzhez juss, jelt kapj vagy rád találjon a szerelem! Nagyon könnyű dolgod lesz, az eredmény viszont óriási jelentőségű lehet!

{KEPGALERIA}

Gyermekáldás a Gyermek lappal

Kelleni fog a Gyermek lap, tedd az oltárodra. Pénteken gyújts egy barna gyertyát és karcold bele a nevedet. Helyezd a fényképedet és néhány szál hajadat egy tálba. Szórj rá búzamagot és gránátalmamagokat. Ezután lásd magad előtt, ahogy sikerül teherbe esned, majd megszülöd az egészséges gyermekedet. Amint tisztán látod magad előtt a célt, elmondhatod az igét: „Ahogy e szavak elhagyják ajkamat, úgy képek termékeny állapotba. Szűz Mária, malaszttal teljes, add, hogy végre teherbe essek és gyerekem szülessen.”

Önts mindent egy barna zsákba és utána amint csak tudod, borítsd őket a földbe vájt lyukba, önts rá tejet és temesd be.  A kártyalapot pedig hord magadnál egy hétig, utána visszateheted a helyére.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL