MÁGIA

Vágyteljesítő varázslatok a 6 cigánykártya mágia segítségével!

A következő varázslatokhoz szinte csak egy pakli cigánykártyára lesz szükséged. Akad ott a környezetedben? Hiszed vagy sem, nem csak jóslásra lehet használni, hanem arra is, hogy megvalósíthasd általa a vágyaidat és rövid időn belül pénzhez juss, jelt kapj vagy rád találjon a szerelem! Nagyon könnyű dolgod lesz, az eredmény viszont óriási jelentőségű lehet!

{KEPGALERIA}

Álmod teljesítése a Vágy lappal

Vedd elő a Vágy lapot és tedd az oltárodra. Pénteken gyújts egy piros gyertyát és füstölj fahéjjal. Írd fel egy kis cetlire a vágyadat és a nevedet. Tedd az összetekert kis lapot egy vörös kis zsákocskába és tégy mellé három babérlevelet meg egy marék szegfűszeget. Ezután képzeld el, hogy megvalósítod az álmodat, bekövetkezik a vágyad. Alapos vizualizáció után mond el az igét: „Leghőbb vágyam, hogy X (mond el, mit szeretnél) ha az teljesül, én már boldog leszek. Isten és az angyalok legyenek kegyesek hozzám, hogy teljesítik álmomat, és engedik, hogy a saját utamat járjam.”

Ha lehet éjszaka, ha nem, akkor minél előbb temesd el egy szent hely közelében. Másnap pedig a lapot visszateheted a helyére.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL