Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Vágyteljesítő varázslatok a 6 cigánykártya mágia segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
A következő varázslatokhoz szinte csak egy pakli cigánykártyára lesz szükséged. Akad ott a környezetedben? Hiszed vagy sem, nem csak jóslásra lehet használni, hanem arra is, hogy megvalósíthasd általa a vágyaidat és rövid időn belül pénzhez juss, jelt kapj vagy rád találjon a szerelem! Nagyon könnyű dolgod lesz, az eredmény viszont óriási jelentőségű lehet!

{KEPGALERIA}

Idézz elő szerencsét a Szerencse lappal

Tedd az oltárodra a Szerencse lapot. Csütörtöki napon gyújts egy zöld gyertyát és füstölj bazsalikommal. Helyezz az oltárodra szerencse amuletteket, köveket, szimbólumokat, amit csak tudsz és tedd oda egy gyakran használd ékszeredet is. Illetve legyen ott egy tál mák is. Ezután vizualizáld, hogy milyen formában jelenik meg a szerencse az életedben, azután mond el az igézetet: „Én vagyok a szerencsefia/lánya, lépten-nyomon sarkamban a jó szerencse, mert homlokon csókolt Fortuna és ezután mindenben szerencsés leszek.”

Hagyj mindent az oltáron egy éjszakára. Éjszaka szórd a cipőidbe a mákot, reggel pedig kiöntheted a földre. Felveheted az ékszeredet, a lapot pedig visszateheted a többihez.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL