Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Vágyteljesítő varázslatok a 6 cigánykártya mágia segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
A következő varázslatokhoz szinte csak egy pakli cigánykártyára lesz szükséged. Akad ott a környezetedben? Hiszed vagy sem, nem csak jóslásra lehet használni, hanem arra is, hogy megvalósíthasd általa a vágyaidat és rövid időn belül pénzhez juss, jelt kapj vagy rád találjon a szerelem! Nagyon könnyű dolgod lesz, az eredmény viszont óriási jelentőségű lehet!

{KEPGALERIA}

Pénz szerzése a Pénz lappal

Szükséged lesz a Pénz lapra. Csütörtöki napon gyújts egy zöld gyertyát és füstölj fahéjjal. Tégy az oltárodra papírpénzt ér érmét egyaránt úgy, hogy a fényképedet beborítsa. Tedd oda a gyűrűdet vagy valamely gyakran hordott ékszeredet is. Ezután vizualizáld a kérésedet, lásd, hogy tele vagy pénzzel, rengeteg van belőle a számládon és a pénztárcádban és akármit megvehetsz. Mikor kész vagy, mond el az igézetet: „Érzem, ahogy húzza zsebemet a pénz, bankomban egyre gyarapszik a pénz, úgy árad hozzám, mint a kiapadhatatlan kánaán. A bőröm alatt is pénz van, amihez csak nyúlok arannyá válik, életem végéig jólétben és bőségben fogok élni.”

Hagyd a kellékeket oltáron egy éjszakára és másnap reggel tedd a pénzt a tárcádba, vedd fel az ékszeredet, a lapot pedig hord a pénztárcádban egy hétig, utána visszateheted a többihez.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL