MÁGIA

Tízmilliószoros-napi varázslat - Biztosítsd be, hogy igazán megkapd, amit kívánsz!

Szerző:
Szabó Anna
Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Semmiképpen sem szabad kihagyni, ha terveid vannak, ha bőségre és jólétre vágysz, vagy akár egy új kapcsolatra, netán jó egészségre és gyógyulásra! Az is elég, ha csak hangosan elmondod, mit kívánsz, belefoglalod egy imába, ám ha még egy lapáttal rá lehetne a tenni, hogy még biztosabb legyen a siker miért ne tennéd? Végezd el a Tízmilliószoros-napi varázslatot és váljanak valóra vágyaid!

 

Imádkozz magadban vagy hangosan, meditálj a vágyadra és vizualizáld. Ezeket is megteheted és nem kevésbé hatásosak! Ezeken a napokon a teremtő gondolataid, szavaid tízmilliószoros erővel bírnak, ezért kell arra koncentrálni, amire vágysz, mit szeretnél, nem pedig a negatív gondolatokat erősíteni. Ugyanakkor alkalmas ez a nap arra, ha szeretnéd elengedni a terheidet, vétkeidet, félelmeidet.

Ma van negyedik tízmilliószoros nap: Lhabab Düchen – A mennybemenetel napja (november 10. vasárnap)

Az utolsó tízmilliószoros nap a kilencedik holdhónap 22. napja. E napon ünneplik a 41 éves Buddha mennybemenetelét, tért meg az égiek közé, hogy három hónapig tanítsa az isteneket és hogy köszönetet mondjon anyjának, amiért segített kiszabadulni az élet körforgásából. Ám hívei kérésére nem maradt az istenek között, hanem visszatért Visvakarma isten létráján a Földre.

Ha egészen biztosra szeretnél menni, hogy vágyaid megvalósuljanak, végezd el ezt az egyszerű varázslatot, amivel még egy kicsit dobhatsz a tízmilliószoros nap erején!

Kellékek

10 fehér gyertya

A céljaidhoz illő tárgyak

3 kis cetli

Egy kis fémtálka

Egy kis tálka víz

Lótusz füstölő

A varázslat menete

Díszítsd fel oltárodat annak a szellemében, amire vágysz. Természetesen, ha van Buddha szobrocskád, most helyezd központi helyre. Ha gazdagságra és jólétre vágysz, helyezz ki pénzérmeket, papírpénzt. De szimbolizálhatod a jólétet étellel és itallal. Amennyiben konkrétabb vágyad van, tedd ki annak a képét, amire vágysz, mondjuk egy házért vagy autóét. Ha jó párkapcsolatra vagy új szerelmet szeretnél, rakj ki szívet, rózsát, rózsakvarcot, minden olyat, ami a szerelmet jelképezi, akár feng shuis szerelem szimbólumokat is. Hogyha a gyógyulás a cél, akkor tégy ki magadról egy képet, mikor még teljesen egészséges voltál, meg helyezz növényeket az oltárra.

Aztán gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Írd fel a 3 kis cetlire a vágyadat, lehetőleg egy mondatban.

Utána relaxálj kicsit a célodra, képzeld el, ahogy bekövetkezik, valóra várt. Mond el legalább tízszer ezt a buddhista mantrát: Om Mani Padme Hum

Mikor készen állsz, mond el hangosan az igét: „Ma, mikor a Mennybemenetel Napja van, és a hatalmas Buddha az égbe száll. Ó Buddha, te ki már megvilágosodtál, aki már nem szenved, aki eggyé vált az Univerzum minden alkotó elemével, kérlek, vidd magaddal kérésemet!  Halld hangomat nagyságos, fénylő Buddha, és teljesítsd kérlek vágyamat! A vízzel, a tűzzel, a levegővel és a földdel, az Univerzum és a gondolataim tízmilliószoros erejével, hadd valósuljon meg szívem leghőbb vágya! Áradjon felém minden létező irányból a bőség és a jólét!” (Az utolsó mondatot elég csak akkor mondan, ha ezzel kapcsolatos a célod.)

Ekkor az egyik cetlit égesd el majd szórd ki az szélbe.

A másik tedd egy tál vízbe. (Másnap kiveheted belőle és ezzel a vízzel mosd meg az arcodat, de ne töröld le, hagyd magától megszáradni és a kezeidet is!)

A harmadikat ásd el vagy csavard össze és tedd bele az egyik virágod földjébe.

Ezzel készen is vagy, elhintetted vágyad magvait és most már csak idő kérdése, hogy meg is teremtődjön!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL