MÁGIA

Teljesüljenek vágyaid ennek a 3 Szent Miklós-napi varázslatnak a segítségével!

A legjobb lenne, ha még ma elvégeznéd a 3 Szent Miklós-napi varázslat egyikét! Csak pár dologra lesz hozzá szükséged és jó esetben meg is találod őket az otthonodban! Nemcsak a gyerekeké ez a nap, hanem a felnőtteké is, akik ha alkalmaznak egy kis mágiát, az ő kívánságaik is valóra válhatnak!

Szent Miklós a tengerészek, az illatszerészek, a gyógyszerészek, a kereskedők, a zálogházak, gyermekek, a pálinkafőzők, a diákok és általában minden nehéz körülmények között élők szentje, de sokan csak úgy ismerik: Mikulás. Akkor van a legnagyobb esélyed arra, hogy a varázslat működjön, ha épp a ma, Szent Miklós napján végzed el őket. 

Levél Szent Miklósnak

Ez egy kellemes mágia lesz! Gyújts 6 darab piros gyertyát és írj egy levelet Szent Miklósnak. Fogalmazd meg benne pontosan, hogy mire vágysz. Azután tedd egy borítékba (legjobb, ha piros) és zárd le. Vedd a kezeid közé és mondd az igézetet: „Gyermekek, diákok, szegények és minden nehézsorsú ember megsegítője, arra kérlek téged Szent Miklós, ha úgy érzed, megérdemlem, kérlek teljesítsd kérésemet. Kiöntöttem szívemet nevet levélben, ha jónak ítéled lelkemet, váltsd valóra szerény kérésemet.”
Ezután fogd a levelet és égesd el. Ez egy nagyon egyszerű, de hatásos kívánságmágia!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL